Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İşte atv farkı!

Daha yeni sezonun ilk haftasında yazmıştım, 'Bu yıl da atv izlenecek' diye... Kantar Medya'nın ölçümleri açıklandı ve atv yayınladığı dizi ve programlarıyla Eylül ayında da Tüm Gün-Tüm Kişiler ve Tüm Gün 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen kanal oldu.
Bu yıl 'Dizi atv'de izlenir' sloganının altını kalın bir çizgiyle belirginleştiren ve 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', 'Aşk ve Mavi', 'Kırgın Çiçekler', 'Seven Ne Yapmaz' ve 'Kanatsız Kuşlar' ile dizi severleri ekran başına toplayan atv; Ana Haber Bülteni, 'atv Gün Ortası', 'Kahvaltı Haberleri', 'atv'de Hafta Sonu' ve 'Son Durak' ile haberin de odak noktası oldu. 'Kim Milyoner Olmak İster?', sezona bomba gibi girerken, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun sohbetleri ve televizyon dünyasından kesitler sunan 'Dizi TV' de her zaman olduğu gibi seyirciden büyük ilgi gördü.
Gündüz kuşağı da neredeyse tamamen atv'nin hakimiyeti altına girdi. 'Müge Anlı ile Tatlı Sert', rakiplerine açık ara fark atarken, bu sezon yeni formatıyla izleyiciye seslenen 'Esra Erol'da' programı da kemik izleyicisini korumayı bildi. Atv'nin başarıları artarak sürerken, kardeş kanalları da eksik kalmadı. A Haber ve a Spor da aylardır kendi kulvarlarında sürdürdükleri liderliklerini, yeni sezonun ilk ayında da devam ettirerek inanılması zor bir istikrar çizelgesinin altına birlikte imza attılar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA