Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Eksiği yok, fazlası var

İzlanda hezimetinin ardından iki gün boyunca TRT Spor'dan canlı yayınlanan Ampute Futbol Milli Takımı'mızın maçlarını izleyerek 'rehabilite' oldum.
Ampute; kol, bacak, ayak veya elinin tümü ya da bir kısmı olmayan kişi demek. Yani oyuncuların ilk bakışta uzuvlarının bir kısmı eksik görünüyor. Ama dedim ya, 'ilk bakışta...' Oysa maçları izledikçe görüyorsunuz ki, eksik her uzuvlarını 'yürekleri' ile tamamlamışlar. Rusya ve Polonya'yı devirip finale çıktıkları maçlarda, her birine ayrı ayrı hayran oldum. Forma terletmek nasıl olurmuş, Ay-yıldız için sahaya yüreğini, beynini, ciğerini sermek ne anlama gelirmiş herkese gösterdiler. Bizden de kocaman bir 'Helal olsun' aldılar. (İnşallah dünkü finali de kazanmışlardır) Tavsiyem, Ampute Milli Takımı'mızın maçlarının kaydedilip her milli maç öncesi soyunma odasında bizim A Milli Futbol Takımı oyuncularına gösterilmesi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA