Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Meğer bir Aamir’imiz varmış!

Aslında bu yazıyı geçen hafta kaleme almıştım ama hem televizyon gündeminin, hem de sayfamıza gelen reklamların yoğunluğu nedeniyle bir türlü yayınlama fırsatım olmadı.
Mutlaka haberiniz olmuştur; Hint sinemasının yıldızı Aamir Khan, yeni filminin tanıtımı için geçen hafta Türkiye'ye geldi. Ama ne gelmek! Atatürk Havalimanı böyle izdiham görmedi. Millet bir kare fotoğraf, bir imzalı resim alabilmek için birbirini ezdi. El kadar bebeler, Aamir'den yüz bulamadıkları için hıçkırıklara boğulup kendilerini yırttı. En çok kim kıskanmıştır bilmem; havaalanında üç-beş fanatik tarafından karşılanan transferin gözdesi sözde futbol yıldızları mı, yoksa Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu gibi anlı şanlı oyuncularımız mı? Ama belli ki memlekette Bollywood'u (Hint sinemasına takılan Amerikanvari isim) çok yakından takip eden, oyuncuları için yanıp tutuşan oldukça geniş bir kitle var. Aamir Khan'a gösterilen bu büyük ilgi bizim yapımcıları tetikleyeceğe benziyor. Belli ki yakında Hint yapımlarından devşirme çok daha fazla film ve dizi izleyeceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA