Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

‘Bahtiyar Ölmez’ şimdiden gönülleri fethetti

Atv'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Bahtiyar Ölmez'in fragmanı 'Hiçbir şeyin benzeri kendisi değildir' sloganıyla ekranda dönmeye başladı. Bu arada setten birbirinden ilginç haberler de geliyor. Sonuncusu ise hayvanseverlerin gönüllerini fethedecek cinstendi. Dizinin seti, geçenlerde sürpriz bir misafir ağırladı. Çekimlerin gerçekleştirildiği metruk binada uyuyan sokak köpeği, yapım ekibinin dikkatini çekti. Rahatsız edilmemesi adına yaklaşık 1.5 saat ara verilen set, sevimli köpeğin uyanmaması ile azami özen ve sessizlikle devam etti. Yapımcı Muharrem Gürer'in talimatıyla soğuk havadan etkilenmemesi için battaniye ile örtülen ve ısınması sağlanan sevimli köpek, hemen hemen tüm sahnelerde ünlü oyunculara eşlik etti. Set aralarında sevimli köpekle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmeyen 'Bahtiyar Ölmez' ekibi, duyarlı tutumu ile örnek bir davranış sergiledi. Eh, bu durumda pek çok dizinin açılış jeneriğinde yer alan 'Bu yapımda hiçbir canlıya zarar verilmemiştir' ifadesine de 'Bahtiyar Ölmez' için gerek kalmadı...
Yapımcılığını Nehir Yapım adına Muharrem Gürer'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cem Tabak'ın oturduğu, proje tasarımı Hasan Burak Kayacı'ya ait olan 'Bahtiyar Ölmez'; Yetkin Dikinciler, Hande Şubaşı, Güven Hokna, Orhan Aydın, Serkan Kuru, Umut Oğuz, Ali Çatalbaş, Yakup Yavru, Ferdi Kurtuldu, Gözde Okur'un yer aldığı rüya gibi oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA