Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Otoyolda araba temizliği!

Bunu da gördüm! Sigara izmariti, kağıt mendil, muz kabuğu atanlar görmüştüm ama arabasını temizlerken çöpleri topluca dışarı fırlatanı daha görmemiştim.
Geçen sabah işe giderken, trafik o kadar yoğundu ki; canı sıkılan bir sürücü arabasını temizlemeye girişti ve refüjlerin öte yanındaki yeşil alana iki pet şişeyi fırlatıverdi. Etrafında olan insanları hiç umursamadan ve onların bunu görebileceğini bile bile... Sonra birkaç kağıt mendil fırlattı. Sonra da yediği elmanın çöpünü...
Bu sürücüye pet şişenin doğada 1000 yılda yok olduğunu söylesek, bir faydası dokunur mu acaba?
NTV'nin yeşil ekranında izledim; yere bırakılan bir pet şişenin yanından onlarca insan geçiyor. Uzunca bir süre kimse alıp hemen yan tarafta bulunan geri dönüşüm kutusuna bırakmıyor. Sonra bir kadın çıkıyor ve doğal bir refleksle şişeyi görür görmez alıyor, kutuya bırakıyor. Ve bütün bunlar gizli kamera ile çekiliyor.
Rastlarsanız izleyin, ne hale geldiğimizi görün.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA