Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Lahmacunun fiyatı

Tarkan'ın Fanta turnesinde bence inanılmaz şeyler oluyor. İzmir'deki konseri, 125 bin kişi izlemiş. Tamam, insanların cebinden para çıkmıyor ama bu sıcaklarda, insanları evlerinden çıkarmak da önemli bir şey. Bu 80-100 binlik konserlerin yarattığı ekonomiyi düşünün bir de... Madonna geldiğinde her şeyi satır satır yazdık ya... Tarkan'ı niye konuşmuyoruz?
Ve Mustafa Sandal... Ara verdiği iyi olmuş. Müthiş bir enerji var üstünde. Konserleri özlediği her halinden belli oluyor.
Bodrum Türkbükü'nde bir lahmacun 28 liraymış. Bir şikayet, bir şikayet. O adreslere gidilince o para sadece lahmacuna verilmiyor tabii. Bir 'Ben de buradayım' arzusu, bir 'görünme' isteği. Ee, onun bedeli de hayli pahalı.

YALIN DA İDDİALI!
'62 Yazı'... Cezayir'in bağımsızlık savaşı günleri... Savaşı bir grup küçük çocuğun gözünden izliyorsunuz. İnsanı düşündürten, içini yakan, zaman zaman da gülümseten bir film. Muhteşem görüntüler, müthiş bir sinemasal dil. Film, Digitürk'te. Mutlaka izleyin.
Yalın da geldi, tamam oldu! 'Sen En Güzelsin' isimli albümde söz ve müziklerin tamamı Yalın'a ait 12 şarkı var. 'Kasma' ile o da hemen listeye girer.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA