Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

'Mavi Senfoni'

Burhan Doğançay'ın, 'yaşayan bir sanatçıya ait en pahalı tablo' unvanına sahip 'Mavi Senfoni'si için yapılan beste, sanat tutkunu elitler için icra edildi

Sanat tutkunu elitler hafta içinde ilginç bir konser için bir araya geldi. Aslında buna konser de denemez çünkü sadece bir beste icra edildi!
Burhan Doğançay'ın 2.7 milyona Yıldız Holding tarafından satın alınan 'Mavi Senfoni' tablosu için Kamran İnce'nin yaptığı besteyi, İstanbul Modern'de Hüseyin Sermet ilk kez icra etti.
Yıldız Holding'in desteğiyle gerçekleşen geceye, iş, cemiyet ve sanat hayatından birçok seçkin isim katıldı. Gecede bir konuşma yapan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker, bilhassa kültür ve sanat alanında özgün projelerde yer almayı amaçladıklarını söyledi.

YEMEKLER 4 ÜNLÜ ŞEFTEN
Yıldız Holding'in elinin değdiği her iş çok görkemli oluyor... İstanbul Modern'in bahçesi Mavi Senfoni tablosundan esinlenerek dekore edilmişti. Salonda ise 45 metrekarelik ekranda Mavi Senfoni tablosu sergilendi. Misafirlere; Borsa Restaurant'dan Murat Karaduman, Masa Restaurant'dan Claudio Chinali, X Restaurant'dan Michel Muir ve İstanbul Modern Restaurant'dan İskender Erocak'ın hazırladığı özel yemekler ikram edildi. Elitler; resim, müzik ve yemeğin en iyisinin bir araya geldiği geceden büyük bir keyifle ayrıldı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA