Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Süperstar Bodrum'da Gündeş'e komşu oldu

Müzik kariyerine sayısız hit sığdıran; şimdi de Ozan Çolakoğlu albümündeki 'Ben Yanmışım'la yeri göğü inleten Ajda Pekkan'ın da Bodrum'da 'ev'lenenler kervanına katıldığını öğrendim. Tam bir Bodrum aşığı olan Pekkan; Bodrum'da artık bir dikili ağacı olsun istemiş ki paraya kıyıp yaklaşık 1.2 milyon Euro'ya Bodrum Kalesi manzaralı bir villa almış. Biraz araştırınca Pekkan'ın da tercihini Ebru Gündeş gibi Regnum Escana Evleri'nden yana kullandığını öğrendim. Evlerini dayayıp döşeyen ve Haziran başında ailesiyle Bodrum'daki yeni villalarında siftah yapan Ebru Gündeş ile Ajda Pekkan, böylece Bodrum'da komşu oldu.

DEKORASYONU İLE UĞRAŞIYOR
Geçen hafta Bodrum'da bikinisiyle objektiflere yakalanan Pekkan, meğer bu Bodrum seyahatinde hem tatil yapmış, hem de yeni yuvasının iç dekorasyonu için mimarı ile tek tek dekorasyon mağazalarını dolaşmış. Bodrum Kalesi manzaralı, 18 dönümlük bir alana yayılan sitedeki 'akıllı bina' özelliğine sahip 25 villadan birini alan Pekkan, bu sezon yeni yuvasına taşınabilir mi bilmem ama umarım iyi günlerde keyifle oturur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA