Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Davıd Beckham İstanbul'a geliyor

Çocuk Esirgeme Kurumu'nun korumasındaki çocuklarımızı geleceğe daha iyi bireyler olarak yetiştirmek için uğraşan Minik Kalplerle El Ele Derneği (Mika-Der), Eylül'de bomba gibi bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor! Üstelik bu seferki uluslararası... Dernek yöneticileri şimdiye kadar hiç yapılmamışı başarıp Altın Küre ödüllü Amerikalı ünlü film yıldızı Eva Longaria'nın kendi adını taşıyan vakıfıyla İstanbul'da gerçekleşecek bir yardım gecesi için işbirliğine gitmiş. Mika-Der ile 'The Eva Longoria Foundation' adıyla, Amerika'da yaşayan Latin asıllı çocukların kendilerine daha iyi bir gelecek yaratabilmeleri için çalışmalar yapan vakfı buluşturmayı başaran kişi ise, Adnan Kaşıkçı'nın eşi Lamia Kaşıkçı...

VICTORIA BECKHAM DA GELİRSE ORTALIK YIKILIR!
18 Eylül'de Four Seasons at the Bosphorus'ta gerçekleşecek bu işbirliğinin onur konuğu da bomba bir isim; dünyaca ünlü İngiliz futbolcu David Beckham... Bu dönemde Los Angeles Galaxy takımında top koşturan Beckham böylece, profesyonel futbol hayatı haricinde Türkiye'ye ilk kez ayak basmış olacak. Şimdinin dünyaca ünlü tasarımcısı eşi Victoria Beckham da gelecek mi bilmiyorum ama gelirse; tasarımları ile arzı endam eyleyen İstanbul'un elitlerinin kendisiyle tanışmak için kendilerini paralayacağına hiiiiç şüphem yok!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA