Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Tina Turner'a özenmiş!

Süperstar Ajda Pekkan, yarın akşam haftalardır hazırlandığı Turkcell Kuruçeşme Arena'daki konserinde ortalığı sallamaya hazırlanıyor! "Madonna'nın İstanbul'daki şovundan sonra kendimizi çok ezik hissettik" diye açıklamalar yapan Pekkan; Madonna'nın şovu kadar olmasa da, bir Türk sanatçının şimdiye dek yapamadıklarını hayata geçirecek. Yurt dışından gelecek olan dansçılar ve Los Angeles'ta tasarlanan 'moda' temalı görsel ve ışık tasarımlarının eşlik edeceği Süperstar'ın en büyük sürprizi ise, sahneden yola çıkıp, alandaki tüm seyircilerin üzerinde dolaşacak olması...

PARİS'TE GÖRÜNCE ÇOK ETKİNLENMİŞ
Belki yurt dışındaki başka sanatçılar da seyircilerin üzerinde dolaşmış olabilir ama Pekkan'ın esin kaynağı, 73 yaşındaki dünyaca ünlü sanatçı Tina Turner. Pekkan, büyük hayranı olduğu Turner'ı, 2009'daki Avrupa Turnesi kapsamında gidip Paris'te izlemiş. İşte o konserde Turner, yarın akşam Pekkan'ın yapacağı gibi seyircilerin üzerinde dolaşmış. Konserde yanındaki arkadaşlarına bu şovu ne kadar beğendiğini söyleyen Pekkan, "Bizde bunu ancak itfaiye arabasının merdiveni ile yaparız" diye de dalgasını geçmiş! İşte Pekkan, o dönemden beri içinde ukde kalan bu sahne şovunu hayata geçirecek... Ve gerçek bir Süpertstar olduğunu bir kez daha herkese gösterecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA