Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Merhum Kamhi'nin malları satışa çıktı!

Musevi cemaatinin önde gelen isimlerinden Jack Kamhi'nin oğlu Hayati Kamhi, 4 Haziran'da hayatına son verip, sevenlerini üzüntüye boğmuştu. Hayati Bey'in vefatının üzerinden daha bir ay geçmesine rağmen teknesinin satışa çıkarıldığını öğrendim. Hayati Bey'in bir süre önce yaptırdığı ve şu anda Bebek'te demirli olan 'Pratik' adlı teknesinin üzerinde satılık ilanı var. Hayati Bey'in teknesinin bu kadar erken satışa çıkmasına şaşırıp biraz araştırdım. Meğer Hayati Bey'in İtalyan asıllı eşi Camilla Hanım, Türkiye'yi Eşinin ölümünü bir türlü kabullenemeyen Camilla Hanım'ın, eşi ile 2002'de İsviçre'den göçtükleri Türkiye'den ayrılmaya karar vermiş.

İTALYA'DAKİ AİLESİNİN YANINA
Eşinin intihar ettiği Çengelköy'deki evlerinde kalamayan, çevresindeki her şeyin eşini hatırlattığını söyleyen Camilla Hanım, başta tekne olmak üzere eşinden miras kalan malları satıp ailesinin topraklarına İtalya'ya gidecekmiş ve orada kendine yeni bir hayat kuracakmış. Ne diyelim; Camilla Hanım, yeni hayatında mutlu olur inşallah...

250 BİN EURO'YA SATILIK!
Hayati Bey'in Bebek İskelesi'nin yanında demirli olan 12 metrelik 'Pratik' isimli Boğaz teknesi, 250 bin Euro'dan satışta. Kamhi'nin 2006'da Tuzla'da özel olarak yaptırdığı Pratik'te, 2 adet 315 beygirlik motor, çift kişilik iki kabin, mutfak ve banyo var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA