Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sevgilisinin ailesiyle Capri'de tatil yapıyor

Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı Malkoçoğlu karakteriyle hafızalara kazınan Burak Özçivit ile Ceylan Çapa'nın ilişkisi mutlu mesut devam ediyor. İlk başta bu ilişkiye karşı temkinli davranan ve Özçivit ile uzun süre aralarına mesafe koyan Ceylan'ın anne ve babası Şebnem- Celal Çapa çiftinin de artık bu ilişkiye onay verdiğini öğrendim! Celal Bey, bu ilişkinin başlarında kızının sevgilisi sorulduğunda, "Nasıl olsun, bıyıklı bir çocuk" diye espri yapmıştı. Öğrendiğime göre o bıyıklı çocuk, Ceylan'ın ardından Çapa çiftinin de kalbini çalmakla kalmamış, aile girmeyi bile başarmış!!!

MEHMET DERELİ'NİN TEKNESİYLE GEZİYORLAR
Celal-Şebnem Çapa çifti, geçen hafta sonu Şebnem Hanım'ın ablası Çiğdem Kayalı ve onun sevgilisi Mehmet Dereli ile 15 günlük Güney İtalya tatiline çıkmıştı. Şimdilerde Mehmet Bey'in yelkenlisi ile Capri Adası'nda keyif yapan grupta, Ceylan Çapa ile sevgilisi Burak Özçivit'in de olduğunu öğrendim. Çapa çifti, kızlarının sevgilisi ile tatil yaptığına göre, Ceylan ile Burak'ın ilişkisi resmiyete dökülecek gibi görünüyor. Ne diyelim; hayırlısı ise olsun!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA