Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Jade Jagger imzalı halikarnas açıldı

Bir Bodrum klasiği olan Halikarnas Disco, bir sezon kapalı kaldıktan sonra yepyeni bir konseptle tekrar kapılarını açtı. 1979 yılında açılan, 2000'li yıllara kadar Bodrum'un en popüler mekanı olan ve ünlüleri ağırlayan Halikarnas, yeni yüzünü çarşamba gecesi gösterdi.
Mekanın sahibi Süleyman Demir, Halikarnas'ın yeni tasarımını yapan Jade Jagger ile birlikte muhteşem bir açılış partisi verdi. Ünlü R&B şarkıcısı Kelis'in sahne aldığı, Türkiye ve yurtdışından tanınmış DJ'lerin performans sergilediği ve dansçıların gösteri yaptığı açılış partisine birçok ünlü isim katıldı.

HER TARZ EĞLENCE VAR
Ünlü şarkıcı Mick Jagger'ın kızı Jade Jagger, Halikarnas'ı baştan yaratmış.
5 bin kişilik kapasitesi, yeni VIP bölümü ve Gizli Bahçe'si ile Halikarnas, dünyanın en ikonik açık hava gece kulüplerinden biri olmuş.
Yeni Halikarnas'ta isteyenler nargileleri ve dansözleriyle Arabesque Lounge'ta, isteyenler bas ağırlıklı ses sistemine sahip Late Night Dragon Disco'da gece geç saatlere kadar eğlenebilirken, isteyenler de açık hava chill out mekanı Zen Lounge'ta veya açık havada, amfi tiyatroda eğlencenin tadına varabilecek. Halikarnas, yeni konseptiyle o şaşaalı günlerine geri dönecek gibi görünüyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA