Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

20 yıllık yuvaları çatırdıyor!

Bursaspor'un eski başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu eski üyesi Levent Kızıl ile 20 yıllık eşi Sema Kızıl'ın evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor! Futbolda şike operasyonu kapsamında geçen yıl gözaltına alınan ve serbest bırakılan Levent Bey ile eşi Sema Hanım, daha önce de evliliklerinde birkaç kez ufak tefek sorunlar yaşamış; üstesinden gelmeyi başarmışlardı. Ancak bu seferkinin çok ciddi olduğu konuşuluyor! Üstelik çift, aralarındaki sorunları halledemeyince irtibatı koparıp evlerini de ayırmış. Pepsi Türkiye'nin eski sahibi Melih-Güngör Sipahioğlu çiftinin kızı olan Sema Hanım, Tarabya'daki evlerinde oturmaya devam ederken, Levent Bey ise pılısını pırtısını toplayıp annesinin Nişantaşı'ndaki evine yerleşmiş.

RESMİ GİRİŞİMDE BULUNMADILAR...
Levent Bey'in bu ay başında Çeşme'de tek başına tatil yapması; Sema Hanım'ın da geçtiğimiz hafta sonu Bodrum'a bir başına tatile gitmesi, ayrılığın ne kadar ciddi olduğunun da göstergesi tabii. Ama "Çıkmadık candan ümit kesilmez" derler ya; umarım henüz resmi bir girişimde bulunmayan çift, 18 yaşındaki kızlarının yüzü suyu hürmetine ortak bir paydada buluşmayı başarıp evliliklerini kurtarırlar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA