Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yenisiyle gittiği partide ex'ine selam vermemiş!

Cem Uzan ile Derin Mermerci'nin 7 Ekim 2010'da Paris'te başlayan aşkı; yine sürpriz bir şekilde, 16.5 ay sonra bitmişti! "Bu ayrılık tamamen benim İstanbul'da ve ailemin yanında olma isteğimden kaynaklanıyor. İnsan evini ve vatanını özlüyor ki, ben ailesine çok düşkün bir kızım" diyen Mermerci ile ex-aşkı Uzan'ın pazar günü, geçen yaz baş başa tatil yaptıkları St. Tropez'de karşılaştıklarını öğrendim!

ENDER MERMERCİ İLE SOHBET ETMİŞ!
Annesi Ender Mermerci ve müstakbel cici babası Herman van Alkamade ile St. Tropez'ye tatile giden Derin Mermerci, ünlü bir işadamının verdiği partide ex-aşkı ile 'pişti' olmuş! Derin Mermerci'den ayrıldıktan sonra, daha önce flört ettiği Fransız sevgilisine geri dönen Cem Uzan çok hızlı çıkmış; kısa bir süre sonra da Sandra adlı başka bir Fransız'a gönül vermişti. Öğrendim ki Uzan, birkaç hafta önce de Fanny adlı yine bir Fransız ile flört etmeye başlamış. Uzan, pazar günkü partiye de Fanny ile gelmiş. Doğal olarak partide, Mermerci ile Uzan karşılaşmış ama yaşadıkları büyük aşka rağmen pek medeni davranmamışlar! Bırakın konuşup sohbet etmeyi, birbirlerine selam bile vermemişler! Daha da ilginci ex aşkına selam vermeyen Uzan'ın, Derin'in annesi Ender Mermerci ile selamlaşıp sohbet etmesiymiş! Anlaşılan, Mermerci ile Uzan'ın ayrılığı pek şık olmamış!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA