Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ünlüler 'milyarder'i çok sevdi

Bu yaz Bodrum'da şube açan dünya jet-set'inin müdavimi olduğu Billionaire Club, Türk jet-set'inden de büyük ilgi görüyor. Kulüpteki partiler, Bodrum'da tatilde olan ünlüleri bir araya getiriyor

Geçen ay Eva Herzigova'nın katıldığı görkemli bir partiyle açılan Palmarina Bodrum'daki Billionaire (Milyarder) Club, sezonun en trendy mekanlarından biri oldu. Ünlü İtalyan işadamı Flavio Briatore'nin kurduğu ve dünya jet-set'inin gözde kulübü olan Billionaire Club, Bodrum'da tatil yapan Türk jet-set'inden de büyük ilgi görüyor.

ELİTLER SABAHA KADAR EĞLENDİLER
Bizim jet-set, gündüz Türkbükü'ndeki beach'lerde deniz ve güneşin tadını çıkarırken geceleri de Yalıkavak'taki Billionaire'de partiliyor.
Dünyaca ünlü kulüpte perşembe akşamı da Richie Rich partisi vardı. Mert Vidinli ve Çağla Gürsoy'un ev sahipliğini yaptığı partide bir araya gelen sosyete ve sanat dünyasından ünlü isimler, DJ İlker Evci'nin çaldığı şarkılarla eğlendi. Geceyarısına doğru başlayan parti bittiğinde neredeyse gün ağarıyordu.
Bu arada bir şey dikkatimi çekti. Yaz partilerine en renkli kıyafetleriyle katılan ünlüler bu kez vasat kıyafetler tercih etmişti; şaşırdım doğrusu!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA