Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Oğluna ingiliz ismi koyacak!

Süalp Ailesi'nde bu bir gelenek galiba! Malkoç Bey'in ikizi Tarkan Süalp de, boşandığı eşi Özden Bölükbaşı'ndan olan kızına; İngilizce 'mutluluk, neşe' anlamına gelen Tia adını vermişti.

Erkek annesi olacağını ilk bu köşeden öğrendiğiniz Bade İşçil Süalp, oğlundan önce nur topu gibi bir polemik doğurmuş; çocukları çifte vatandaş olsun diye yurt dışında doğum yapanları eleştirmişti. Ancak, "Ben Türk'üm, bebeğimi Türkiye'de doğururum" diyen Bade'nin mumu, benim haberime kadar yanabilmişti! Çünkü Bade, bırakın yurt dışını, evinde bile doğum yapsa; eşi Malkoç Süalp hem Türk, hem de İngiliz vatandaşı olduğu için, oğulları da otomatikman çifte vatandaşlığa hak kazanacak.

'VİCDANLI' BİR İSİM BULMUŞLAR
Sıkı durun, asıl bomba şimdi geliyor! Yurt dışında doğuranlara bir ton laf eden Bade İşçil Süalp, doğacak oğluna ne isim verecek dersiniz; Miles... Evet, yanlış okumadınız... Bade İşçil- Malkoç Süalp çifti, oğullarına halis muhlis bir İngiliz ismi olan 'Miles' adını koymaya karar vermiş. Miles ismini baba adayı Malkoç Süalp istemiş ve anne adayı Bade İşçil Süalp de, bu isme onay vermiş. Hoş, Miles'ın anlamı çok da güzel; 'vicdanlı, merhametli' demek. Bir anne-baba doğacak çocuklarına tabii ki istediği ismi koyabilir, buna lafım olamaz. Ancak Bade İşçil Süalp'in bunca lafının ardından insan ister istemez 'Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu' demekten kendini alamıyor! İsmi ne olursa olsun, inşallah sağlıkla oğullarını kucaklarına alırlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA