Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Podyumda 'çaba'layacaklar

Çaba Derneği, iki yıl üst üste sokak çocukları için Türkiye'nin en ünlü işadamlarını ve sosyetenin en seçkin isimlerini oyunculuğa soyundurmuştu. Ayşegül Dinçkök'ten Ali Ağaoğlu'na, Türkan Sabancı'dan Cihan Kamer'e kadar onlarca ünlü isim, televizyonun beğenilen dizilerinden esinlenerek oluşturulan skeçlerde rol kesmişti. Öğrendim ki, ÇABA Derneği'nin yöneticileri yine güzel ve hayırlı bir proje için kolları sıvamış.

ANNELER EN ÖNDEN İZLEYECEK
10 yıl önce 'Çocuklar için Çabalayın' sloganıyla kurulan ÇABA Derneği, bu projeyi Anneler Günü için hazırlamış. Ünlü babalar ve kızları, 10 Mayıs'ta Radisson Blu Hotel Şişli'de gerçekleşecek olan yardım defilesinde anneler için podyumda salınacak. Babalar smokinle, kızları ise Atelier Sıla Öztürk tasarımı kıyafetlerle arz-ı endam edecek. Geliri, okuyamayan çocuklar için kullanılacak olan yardım gecesinde; Kaya- Zehra Çilingiroğlu, Begüm Şen-Süha Tanık, Yosun-Hüsnü Güreli, İdil-Önder Fırat, Melisa-Eran Tapan ve Melda Kosif-Jefi Kamhi'nin de aralarında olduğu 30'a yakın baba-kız podyuma çıkacak. Biletlerin 500 liraya satılacağı gecede kızlar; hem hayır için mankenlik yapacak, hem de giydikleri kıyafetleri satın alarak ihtiyaç sahibi çocuklara bir yardım eli daha uzatacak. Emeği geçen herkesin 'çaba'larını sağlık.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA