Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

9 Mayıs'ta gelin kınası yakacak

Fatih Terim'in büyük kızı Merve'den sonra küçük kızı Buse de gelin olmaya hazırlanıyor. Buse Terim'in muradına ermesine bir aydan az kaldı. 16 Mayıs'ta beyaz atlı prensi Volkan Bahçekapılı ile Shangri-La Hotel'de bin kişilik bir düğünle evlenecek olan Buse Terim'in bekarlığa veda ve kına gecesiyle ilgili detayları öğrendim. 1 Mayıs'ta Dubai'de bekarlığa veda partisi düzenleyecek olan Buse Terim, 9 Mayıs'ta da İstanbul'da gelin kınası yakacak.

BİNDALLISINI SAİT HALİM PAŞA YALISI'NDA GİYECEK
Buse Terim'in akrabalarının ve dostlarının katılacağı kına gecesinin adresi ise Sait Halim Paşa Yalısı. Kızı Merve Çetin'in 2011'deki kına gecesinden antrenmanlı olan anne Fulya Terim, Buse'nin kına gecesinin organizasyonunu da üstlenmiş. Kulağıma gelenlere göre, Fulya Hanım'ın harıl harıl hazırlık yaptığı Buse'nin kına gecesi, günlerce konuşulan ablası Merve Çetin'in kına gecesinden aşağı kalmayacakmış. Bu arada abla Merve Çetin'in eline gelin kınasını, Terim ailesinin çok yakın dostu olan Demet Akbağ yakmıştı. Bakalım "Yüksek Yüksek Tepeler" türküsü eşliğinde Buse'nin gelin kınasını da yine Demet Akbağ mı yakacak?

Fulya Terim, büyük kızı Merve Çetin'e, 27 Ocak 2011'de Adile Sultan Sarayı'nda dillere destan bir kına gecesi düzenlemişti. Fulya Hanım, yine gelen tüm konuklara bindallı dağıtacakmış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA