Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sinema dünyasının starlarıyla tanışacak

Ünlü tiyatrocular Ferhan Şensoy ile Derya Baykal'ın kızları Derya Şensoy, Amerika'da tasarımcılık eğitimi almasına rağmen aile mesleğini seçmiş ve ATV'deki 'Doksanlar' dizisiyle oyunculuğa başlamıştı.
İlk oyunculuk denemesinde büyük başarı elde eden ve kısa sürede yıldızı parlayan Şensoy'un dünya starı meslektaşlarıyla tanışacağını öğrendim. Şensoy, 14-25 Mayıs'ta gerçekleşecek 67. Cannes Film Festivali'ne davet edilmiş.

RESMİ PARTİLERE KATILACAK
Festivalin resmi sponsoru olan bir markanın davetlisi olarak Cannes'a gidecek olan Şensoy, festivalin resmi parti ve davetlerinde de boy gösterecek. Şensoy, elini sallasan bir yıldıza çarptığı işte bu parti ve davetlerde dünyanın en iyi yönetmenleri ve oyuncularıyla tanışma fırsatı bulacak. Kim bilir Derya Şensoy; güzelliği, sempatikliği ve mükemmel İngilizce'siyle belki bir yönetmenin dikkatini çeker ve oyunculuk kariyerini kısa sürede yurt dışına taşıma şansını yakalar. Bu arada Cannes Film Festivali için gün saymaya başlayan güzel oyuncunun, şimdiden orada giyeceği kıyafetlerin siparişini verdiği de kulağıma geldi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA