Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Pia Hakko nişanlandı

Cem Hakko'nun kızı yuvadan uçmaya hazırlanıyor

Cem Hakko'nun, Bettina Machler ile evliliğinden olan kızı Pia Hakko'nun iş hayatındaki başarısını geçen hafta yazmıştım. Arkadaşı Pelin Yaşar ile yarattıkları pop.see. cool markası, iki yılda Türkiye ve İngiltere'de büyük başarı elde etti. İş hayatındaki başarısıyla anne ve babasını gururlandıran Pia'nın, özel hayatıyla ilgili aldığı bir kararla da onlara büyük bir mutluluk yaşattığını öğrendim. Pia, yaklaşık dört yıldır flört ettiği erkek arkadaşı Kerim Yeşil ile aile arasında gerçekleşen bir törenle nişanlanıp evlilik yolunda ilk adımı atmış.

YENİ YILA NİŞANLI GİRMİŞLER
Çok ortalarda görünmeyi sevmeseler de, mutlulukları dillerden düşmeyen Pia Hakko ile Kerim Yeşil, sonunda bu mutlu ilişkilerini resmiyete dökmeye karar vermiş. Yeni yıl arifesinde iki tarafın ailelerinin bir araya geldiği minik bir törenle hem söz, hem de nişanı aynı anda gerçekleştirip evlilik yolunda ilk adımı atmışlar. Henüz tarihi belli olmasa da; anne ve babası Türkiye'nin en önemli düğünlerine imza atan iki farklı şirketin sahibi olan Pia ile müstakbel eşi Kerim'in düğünü, herhalde yıllarca dillerden düşmez...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA