Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Bir gazeteciyle aşk yaşıyormuş

Bir dönem eşi olan Müge Dümer'e aldığı pahalı hediyeler nedeniyle kadınların imrendiği, erkeklerin ise sinir olduğu Ercan Canmutlu'nun işleri bozulunca, evliliği de bozulmuştu! Evliliklerinin üzerinde uzun süre peydah olan kara bulutlar, geçen yıl Nisan ayında boşanıncaya kadar dağılmamıştı.
Boşanmanın ardından sırra kadem basan ex eşlerden ilk aşk orucunu bozan; modacı Ayla Dümer'in kızı olan Müge Hanım olmuştu. Dün de öğrendik ki; Müge Hanım, geçtiğimiz yılın son aylarında flört etmeye başladığı armatör sevgilisi Selim Yerebakan'ı, Helin Avşar'a kaptırmış!

İSMİNİ SIR GİBİ SAKLIYOR!
Müge Hanım'ın cephesinde bunlar yaşanırken Ercan Canmutlu'nun da yeni bir aşka yelken açtığını öğrendim.
Evli oldukları dönemde eşi Müge Hanım'a 700 bin liraya Bentley marka otomobil ve 24 bin liralık çanta almasıyla gündeme oturan Ercan Bey de, sonunda gönlünün sultanını bulmuş!
İşleri bozulduktan sonra hiç ortalarda gözükmeyen Ercan Bey'in yaklaşık bir aydır ismi sır gibi saklanan birisiyle flört ettiğini öğrendim. Bu gizemin nedeni; Ercan Bey'in flörtünün bir gazeteci olmasıymış! Niye saklıyorlar anlayamadım ama kaç kişiye sorduysam, Nuh deyip peygamber demediler! Ercan Bey'in yeni sevgilisinin kim olduğunu, üç vakte kadar yine bu köşeden öğreneceksiniz; söz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA