Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Otomobilini eski eşinin üzerine almış

Fıkralara bile konu olan Museviler'in tutumluluğu, tabii ki hepimizin malumu... Ancak Türkiye'nin 50'nci zengini olan Yahudi asıllı Türk işadamı Kemal Gülman'ın tutumluluğu ile ilgili öyle bir şey öğrendim ki, eminim okuduğunuzda benim gibi sizin de şaşkınlıktan ağzınız açık kalacak!
Kemal Bey, şu anda kullandığı lüks otomobilini, 30 yıl önce boşandığı, İsrail vatandaşı olan eski eşi Viviane Hanım'ın üzerine almış! Neden mi?
Anlatayım...

1 MİLYONLUK OTOMOBİLE 300 BİN LİRA ÖDEMİŞ
Kemal Bey'i geçenlerde Nişantaşı'nda siyah renkteki son model bir Mercedes S 350 otomobilin arka koltuğundan inerken gördüm.
Otomobilin plakası dikkatimi çekti. Çünkü; sadece Türkiye'de yaşayan yabancı uyruklu kişilerin alabileceği bir plakaydı. Kemal Bey'in yabancı uyruklu olmadığını bildiğim için; 34 MB XXX plakalı aracın kime ait olduğunu merak edip araştırttım. Aracın sahibi kim çıktı dersiniz? Kemal Bey'in neredeyse 30 yıl önce boşandığı, oğlu Polat'ın annesi Viviane Gülman... Kemal Bey, yaklaşık 1 milyon liralık bu otomobili; İsrail vatandaşı olan Viviane Hanım'ın üzerine alınca, ÖTV ve KDV ödemediği için yaklaşık 700 bin lira kar etmiş. Vallahi böyle bir cinlik; şeytanın bile aklına gelmez!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA