Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Oğluyla birlikte İstanbul'u terk etmiş

Başından iki evlilik geçen Serdar Bilgili, üçüncü evliliğini ünlü haber spikeri Nazlı Çelik'le 14 Şubat'ta Madrid'de yapmıştı. Ancak öğrendim ki Serdar Bilgili'nin bu izdivacı; 50 yaşında sahip olduğu oğlu Ali ile aralarına hasretlik girmesine neden olmuş! Çünkü 3 Nisan 2013'te New York'ta Ali'yi dünyaya getiren ve ardından İstanbul'a yerleşen Fransız model sevgilisi Amelie Latournald, oğlunu da alıp Paris'e yerleşmiş.
Oysa oğlu Ali'nin üzerine titreyen Serdar Bilgili, ekim ayında ayrıldığı sevgilisi oğlunu da alıp ülkesine dönmesin diye ona, Akaretler Sıraevler'de bir daire hediye etmişti. Latournald'ın dairesini gönlünce dekore etmesi için de kesenin ağzını açmıştı.

KRALİÇELER GİBİ BAKMIŞTI AMA...
İstanbul'u çok seven ve kendisine burada bir hayat kuran Latournald'ın, benim gibi kimse ülkesine geri döneceğini sanmıyordu. Ancak görünen o ki; Serdar Bilgili'nin Nazlı Çelik ile izdivacı, onu İstanbul'dan soğutmuş! Latournald, Bilgili'nin 14 Şubat'ta Nazlı Çelik ile nikah masasına oturmasının ardından pılısını pırtısını toplayıp oğlu Ali'yi de alıp Paris'e dönmüş.
Bilgili de, çok düşkün olduğu oğlunu görmek için düzenli olarak Paris'e gidiyormuş; en son geçen hafta oğluyla hasret gidermiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA