Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yeni anneden bedava seminer!

Şeyda Coşkun, Bebek sahilinde yaptırdığı yürüyüşler ve kapılarına kadar gönderdiği yemekleriyle ünlü-ünsüz pek çok kişiyi iğne ipliğe çevirip haklı bir şöhrete sahip olmuştu. Tabii bu şöhret de beraberinde parayı getirmiş; kilolarından kurtulmak isteyenler Coşkun'a aylık 3 bin Euro (Şu anki kurla 8 bin 142 lira) öder olmuştu.
Bu ücretinden hiç taviz vermediği konuşulan Çoşkun'un, anne olduktan sonra huyu-suyu değişmiş anlaşılan. Çünkü hafta sonu anneler ve anne adayları için bedava bir seminer vereceğini öğrendim.

ÇOK ÖNEMLİ TÜYOLAR VERECEK
Anne adayları ve anneler için çok hayırlı bir iş yapacak olan yeni anne Coşkun; cumartesi günü Gayrettepe'deki Ayşe Öner Hamile Merkezi'nde, emzirmede annelerin hayatını kurtaracak süt artırıcı beslenme, doğum kilolarından kurtulma ve sağlıklı öğünler üzerine yararlı bilgiler verecekmiş.
Üstelik, Coşkun'un 11.00 - 13.00 saatleri arasında vereceği bu seminere ücretsiz olarak tüm anneler ve anne adayları katılabilecek.
Şeyda Coşkun; Uğursay Yeğin ile geçen yıl 22 Ağustos'ta apar topar nikah masasına oturmasına neden olan oğlunu, 26 Mart'ta San Diego'da dünyaya getirmişti.
Hamileliğinde topu topu 11 kilo alan Coşkun, doğumdan bir hafta sonra da neredeyse eski kilosuna dönmüştü. Anlayacağınız Coşkun'un bu semineri kaçmaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA