Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Gözlükçüye 4.500 TL borç takmış!

Bodrumlu gözlükçü, Süreyya Yalçın'ın yolunu gözlüyor

Süreyya Yalçın, Miami'de yaşayan sevgilisi Ozan Baran'ın peşinden Eylül'de Miami'ye gitmişti. Bütün kışı orada geçiren aşıklar, yaz sezonunu geçirmek için geçen hafta Türkiye'ye döndü. Dünkü gazetelerde; Yalçın ile sevgilisi Baran'ın önümüzdeki günlerde tatil için önce Bodrum'a, sonra da Mikonos'a gideceğini okudum. Herhalde bu habere en çok sevinen; aylardır Süreyya Yalçın'a ulaşmaya çalışan ve Bodrum'a gelsin diye yolunu gözleyen Palmarina'daki gözlükçü olmuştur! Niye mi? Çünkü Süreyya Yalçın, geçen yıl bu gözlükçüden 20 bin liralık alışveriş yapmış ve 15 bin 500 TL'sini peşin verip "Geri kalanını sonra öderim" deyip çıkmış.
Yalçın, gözlükçüye bir daha uğramamış.
Parasını kurtarabilmek için Süreyya Yalçın'ı tanıyan herkesten yardım isteyen gözlükçü bir sonuca ulaşamamış.

TELEFONUNA ÇIKMIYORMUŞ
Telefonlarını açmadığı için Süreyya Yalçın'a sitem eden ve parasını tahsil etmek isteyen gözlükçü, bakalım amacına ulaşabilecek mi? Bu arada Süreyya Yalçın'ın parayı niye ödemediğini de anlamadım doğrusu. Tamam; 4 bin 500 lira pek çok kişi için büyük para olabilir ama dünyanın en zenginleri listesine giren merhum Faruk Yalçın'ın kızı Süreyya Yalçın için bu çerez parasıdır herhalde!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA