Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ege kardeşlerin büyük başarısı

Üçüncü kez Paris Haute Couture'un resmi takvimine girdiler

Dünya modasının başkenti sayılan Fransa'daki Paris Haute Couture Moda Haftası'nın resmi takvimine girme başarısı gösteren ilk Türk markası olan Dice Kayek'in çıkmaya da niyeti yok. Daha önce resmi takvimlere girmeyi başaran birkaç ünlü markanın bu sezon yerinde yeller eserken, Dice Kayek'in yaratıcıları olan Ayşe-Ece Ege kardeşler, üst üste üçüncü kez bu takvime girme başarısını gösterdi.

BİR TÜRK MARKASINI DA ARKALARINA ALDILAR
Büyük moda evlerinin görsel bir şovla koleksiyonlarını tanıttığı Paris Haute Couture Moda Haftası dün başladı ve 9 Temmuz'da sona erecek. Ünü dünyaya yayılan başka bir Türk markası olan D-Hotels and Resort'un sponsorluğunu üstlendiği Dice Kayek'in defilesi ise bugün gerçekleşecek.
Nocturne 54 adını verdikleri defile, üstelik Louvre Sarayı'nda bulunan Fransa'nın en önemli tasarım müzesi Musee des Arts Decoratifs'de gerçekleşecek.
Ege kardeşlerin bu başarısına da kocaman alkış...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA