Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kardeşe 2 milyonluk jest

Ülkemizin önde gelen moda markalarından Roman'ın kurucusu Turgut Toplusoy'dan, küçük kardeşi Süleyman Toplusoy'a büyük jest! Erken yaşta babalarını kaybettikleri için, kardeşleri Muharrem ve Süleyman Toplusoy'un üzerine titreyen ve bir nevi onlara babalık yapan Turgut Toplusoy'un, son olarak kardeşi Süleyman Toplusoy'a yaklaşık 2 milyon lira değerindeki motoryatını hediye ettiğini öğrendim.

15 MİLYONA YENİSİNİ ALMIŞ
Tam bir deniz tutkunu olan Turgut Toplusoy'un, yıllardır denize açıldığı Feretti 68 model motoryatını yenileceğini; geçtiğimiz yılki fuarda da Ferretti 880 model bir motoryat siparişi verdiğini duymuştum. Turgut Bey, yaklaşık 5 milyon Euro ödediği motoryatını teslim alıp suya indirmiş. 2 milyon liralık Feretti 68 model motoryatını da, yıllar önce deniz tutkusunu aşıladığı kardeşine hediye etmiş. Telefonla konuştuğum Süleyman Toplusoy, "Abim bana böyle bir babalık yaptı. Kendisine müteşekkirim" dedi. Sürekli, kardeşler arasında yaşanan kavgalara alışık olduğumuz için bu jest çok hoşuma gitti. Allah, herkese böyle ağabeyler, ablalar nasip etsin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA