Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ex eşi ve oğluyla tatil yapıyor

Evli çiftleri bile kıskandıracak fotoğraflar

Geçtiğimiz yıl beş yıllık evliliklerini sürpriz bir şekilde sonlandıran Kaya Çilingiroğlu ile Feraye Tanyolaç, oğulları Kaya ile tatil yapıyor. Röportajlarında "Ben zor bir adamım" dese de; Kaya Bey için söz konusu babalık olduğu zaman hiç de zor bir adam olmadığı ortaya çıkıyor.
Bodrum'da görevli arkadaşım Mehmet Üstündağ, önceki gün ex çifti, Yalıkavak Clup Flipper'da görüntülemiş.
Fotoğraflar, boşanmış bir çift ve çocuklarını değil de mutlu bir aile tablosunu yansıtıyor. Feraye Hanım, oğlu Kaya ile havuzda yüzüyor, Kaya Bey de onları görüntülüyor.
Kaya Bey, oğlu havuzdan çıktığında ise onu havluya sarıp kuruluyor.
Gerçekten çoğu boşanan çiftin birbirinin gözünü oymaya çalıştığı günümüzde Çilingiroğlu ile Tanyolaç'ınki tam bir medeniyet örneği.

GEÇEN YIL BOŞANIP TATİLE ÇIKMIŞLARDI
Kaya Çilingiroğlu ile Feraye Tanyolaç'ın önceliğinin oğulları Kaya'nın mutluluğu olduğu kesin. Çünkü çift, geçen yıl 10 Temmuz'da tek celsede boşanmış, iki hafta sonra yine oğulları Kaya için hep birlikte tatile çıkmışlardı. Kaya Bey, kızı Zehra için de ilk eşi Hülya Avşar ile sık sık bir araya geliyor, onlarla da birlikte tatil yapıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA