Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ex eşi, kızları ve torunlarıyla 'bayram' yaptı

Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Ünal Aysal, şimdiki eşi Fanny Hanım uğruna 2008 yılında 32 yıllık eşi Ahu Aysal'dan boşanmıştı. Ünal Bey; boşanmanın senesine Fanny Hanım ile New York'ta evlenip 2012'de de kızları Alin'i kucağına alsa da ex eşi, kızları ve torunları ile hiçbir zaman irtibatı koparmamıştı. İşte size bir örnek: Boşandıkları dönemde, "Helal olsun, keyfini çıkarsın" deyip kenara çekilen Ahu Hanım, bayramın ilk günü Bodrum Gündoğan'daki evinde ex eşi Ünal Aysal'ı ağırlamış. Bayramlarda eski eşi Ünal Bey'in elini öptüğünü söyleyen Ahu Hanım; kızları, damatları ve torunlarıyla birlikte, ex eşini kahvaltı sofrasında ağırlamış.

SONRASINDA BARBIE'YE
Evliliklerinin ilk zamanlarında selefi Ahu Hanım'ı çok kıskandığı konuşulan, hatta onunla görüşen Ünal Bey'in dostlarına kan kusturan Fanny Hanım da, artık bu durumu kanıksamış anlaşılan! Eski eşi, kızları, damatları ve torunlarıyla kahvaltı edip bayramlaşan Ünal Bey, ardından ailesini Barbie adındaki ultra lüks yatında ağırlamış. Ünal ve Ahu Aysal gibi, boşandıktan sonra dost kalabilmeyi başaranlara helal olsun.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA