Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

4. eşinden 4. çocuğunu doğuracak

Dedeman Holding Yönetim Kurulu Üyesi Özben Önal Gülkaya, yine hemcinslerini orta yerinden çatlatacak!
Çünkü çoğu hemcinsi evlenecek koca bulamazken; Özben Hanım, 43 yaşında, dördüncü eşinden, dördüncü bebeğini dünyaya getirmeye hazırlanıyor...

21 YAŞINDA KIZI VAR
Kasım 2014'te işletmeci Tolga Gülkaya ile evlenen ve eşinin işleri nedeniyle Antalya'ya yerleşen Özben Hanım'ın yaklaşık üç aylık hamile olduğunu öğrendim. İlk evliliğini yaptığı Emre Soyuer'den 21 yaşında Damla adında bir kızı olan Özben Hanım, Arben İçli ile olan ikinci evliğinden bebek sahibi olamamıştı. Ancak dokuz yıl evli kaldığı üçüncü eşi Çağdaş Yüksel'den 2005'te Lara, 2010'da da Alara adını verdikleri kızlarını dünyaya getirmişti. Üç evliliğinden üç kızı olan Özben Hanım'ın, tam bir kız çocuk tutkunu olduğunu biliyorum.
Bakalım dördüncü eşi Tolga Bey'den de bir kızı mı olacak, yoksa kardeşlere bir erkek mi katılacak! Umarım Özben Hanım da, bebeği de sağlıkla kurtulur...

Özben Hanım'ın ilk eşinden olan Damla Soyuer ile üçüncü eşi Çağdaş Yüksel'den olan kızları Lara ve Alara çok iyi anlaşıyorlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA