Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İşte Faber Castell’in veliahdı minik Kont

Dünya devi Faber- Castell'in veliahdı Kont Charles Alexander von Faber-Castell ile evlenip Almanya'ya gelin giden Melisa von Faber-Castell'in anne olduğunu ilk bu köşede okumuştunuz.
Faber-Castell'in 8'inci kuşak temsilcisi olan babası Kont Anton-Wolfgang'ı Ocak ayında toprağa veren Kont Charles Alexander von Faber- Castell, 14 Nisan'da ailesinin 10'uncu kuşak temsilcisi olan oğlunu kucağına almıştı. İşte, yıllık cirosu yaklaşık 600 milyon Euro olan şirketin varisi olarak dünyaya gelen Kont Leonhard Alexander von Faber- Castell'in ilk fotoğrafı...

ŞATO MANZARALI FOTOĞRAF
Melisa Hanım'ın kucağında fotoğraflanan minik kont, maşallah çok sevimli görünüyor. Biraz annesini de andıran minik kontun babasının elleri arasındaki fotoğrafı çok şey ifade ediyor.
Charles Alexander von Faber-Castell, oğlunu havaya kaldırmış severken arkada yaşadıkları şato görünüyor. Sanki Kont Charles oğluna, 'İleride buraları senin olacak' diyor!!! Çünkü babasının ölümünden sonra şirketin başına Kont Charles Alexander geçti. Ondan sonra da Faber-Castell'i ve aileyi Kont Leonhard Alexander yönetecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA