Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Barış yok idare var!

Bade İşçil ile Malkoç Süalp, bir türlü magazin gündeminden düşmüyor. Boşanma sürecinde birbirleri hakkında demedik laf bırakmayan çiftin dava sürecinde yaşadıklarını da, barışma niyetlerini de, Alpler'deki zirveden barış kararı çıktığını da, sonunda evliliklerini yürütemeyeceklerine karar verip tekrar ayrıldıklarını da hep bu köşeden öğrenmiştiniz.
Önceki gün birlikte görüntülenen çiftin yine barıştığına dair haberler çıktı ama siz gerçeği yine benden öğrenin: Barış yok!

AVUKATLAR İŞBAŞINDA
Bade İşçil, Büyükada'da babasının yanında, Malkoç Süalp ise Ulus'taki evinde yaşıyor. Eski ayrılıklarından tek farkı, çiftin bu kez kavga-gürültü etmeden ve birbirleri hakkında tek kelime söylemeden ayrılmayı başarmış olması.
Her iki tarafın avukatı da, müvekkillerinin menfaati doğrultusunda boşanma protokolünü halletmeye çalışıyor. Bade İşçil; istediği evi, arabayı ve kurulu işi alana kadar durumu idare ediyor. Malkoç Süalp de, en az hasarla bu evlilikten kurtulmak istediği ve her an oğlu Azur'u görebildiği için alttan alıyor. Yani ortada barış falan yok, sadece idare var.
Umarım oğulları Azur'un hatırına ortak bir paydada buluşmayı başarırlar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA