Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Müstakbel dünürler kaynaşmış!

Densa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı ile Arzu Sabancı'nın büyük oğulları Hacı Sabancı, yaklaşık dört yıldır manken Özge Ulusoy ile flört ediyor. Ortanca oğulları Hakan da, Ağustos ayından bu yana Aslışah Alkoçlar ile beraber. Bu arada Özge Ulusoy'u müstakbel kayınvalide Arzu Sabancı'nın istemediğine dair birçok dedikodu çıkmış, Arzu Hanım ise hep sessiz kalmıştı.
Arzu Hanım, nihayet geçen ay sessizliğini bozup "Çocuklarımız kimi istiyorsa kabulümüzdür" deyip üstü kapalı da olsa dedikodulara cevap vermişti.

ÇOK SAMİMİLER
Önceki gün Arzu Hanım'ın Instagram sayfasına bakarken ilginç bir paylaşımına şahit oldum! Müstakbel küçük gelini Aslışah Alkoçlar'ın annesi, müstakbel dünürü Gülşah Alkoçlar ile aynı karede yer aldığı bir video paylaşmış. Sosyal hayattan birbirlerini tanıdıklarına şüphem yok ama müstakbel dünürleri şimdiye kadar hiç bu kadar samimi görmemiştim! Boomerang uygulamasıyla çekilmiş videoda çok mutlu gözüküyorlar. Arzu Hanım'ın müstakbel büyük gelini Özge Ulusoy'un ailesiyle arası nasıl bilmiyorum ama küçük dünürü ile epey bir kaynaşmış görünüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA