Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Pelin Akın Göcek'te nişanlandı

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, ilk kez kayınpeder olmaya hazırlanıyor. Akfen Holding Yönetim Kurulu Üyesi olan ve TÜSİAD'ın en genç üyesi ve en genç yönetim kurulu üyesi olan kızı Pelin Akın, yuvadan uçmaya hazırlanıyor. Pelin Hanım'ın, 10 Eylül'de Göcek'te sessiz sedasız nişanlandığını öğrendiğim beyaz atlı prensi ise Baver Özalp...

MÜSTAKBEL DAMAT OTOMOTİV SEKTÖRÜNDEN
29 yaşındaki Pelin Akın'ın şimdiye kadar yanında erkek sinek bile görmediğim için nişanlandığını öğrenince şaşırdım doğrusu! Ailesinin kurduğu Türkiye İnsan Kaynakları Vakfı'nda da yöneticilik yapan Pelin Hanım'ı şimdiye kadar hep iş hayatındaki başarılarıyla takip etmiştik. Artık evlilik zamanı gelmiş demek ki... Hamdi Bey'in müstakbel damadı Baver Özalp'i hiç tanımıyorum ama biraz araştırınca, Avrupa'nın en büyük yedek parça organizasyonlarından Auto Distribution International'ın (AD) Türkiye'deki üyesi Ekol Otomotiv'in kurucu ortağı olan Martaş Otomotiv'in veliahdı olduğunu öğrendim. Aileleri ve sadece çok yakınlarının şahitliğinde sessiz sedasız nişan yüzüklerini parmaklarına takan çift, arayı çok açmadan da nikah masasına oturmaya karar vermiş. Umarım mutlulukları daim olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA