Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yeni karaciğeriyle İstanbul’a döndü

Karaciğer nakli için gittiği ABD'den 243 gün sonra geri döndü

İstanbul Motor Piston'un 59 yaşında karaciğeri iflas eden ortağı Mehmet Dereli'nin, nakil için geçen yıl Miami'de sıraya girdiğini de, Mayıs ortasında Miami'de karaciğer nakli olduğunu da ilk bu köşede okumuştunuz.
Mehmet Bey ile ilgili bu kez müjdeli bir haberim var...
Miami'de nekahat dönemini geçiren Mehmet Bey, artık iyileşti ve iyi gününde de, kötü gününde de bir an olsun yanından ayrılmayan Brezilyalı sevgilisi Elaine Fonseca ile cumartesi günü Türkiye'ye döndü.

DOSTLARI YALNIZ BIRAKMIYOR
Mehmet Dereli, geçen yıl Eylül ayında yaklaşık 100 dostuna Kandilli'deki yalısında veda daveti verip Miami'ye gitmişti. Ancak sıkılıp Aralık sonunda İstanbul'a gelen Mehmet Bey; yeni yıla Bolu'daki dağ evinde birlikte girdiği yakın dostu Mustafa Koç'u ebediyete uğurlayıp 25 Ocak'ta Miami'ye geri dönmüştü.
Tam tamına 243 gün gün sonra İstanbul'a dönen Mehmet Bey'in Kandilli'deki yalısı, her gün dostlarıyla dolup taşıyor. Gayet sağlıklı olduğunu öğrendiğim Mehmet Bey, Miami'deki kontrol zamanı gelen kadar sevgilisi Elaine Fonseca ile birlikte İstanbul'da kalacak. Mehmet Bey'e bir kez daha geçmiş olsun diyorum; inşallah bir daha sağlık sorunu yaşamaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA