Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Düğünde kaynaştılar

Canyon Ranch'in ABD dışındaki ilk şubesini Bodrum Milas'ta açan Capital Partners'in kurucusu Burak Öymen, üç çocuğunun annesi Çek model Tereza Maxova ile hafta sonu Canyon Ranch'te düğün yaptı. Çiftin mutluluğuna şahitlik etmek isteyen birçok ünlü de Bodrum'a akın etti. Gelin hanımın yakın arkadaşı olan Çek model Eva Herzigova da düğündeydi. Davetliler arasında bulunan Türkiye eski güzellerinden Şebnem Dinçgör ile sevgilisi Melih Özkan, Eva Herzigova ile tanışıp kaynaşmış.
Dinçgör, birlikte çektirdikleri fotoğrafı sosyal medyada paylaştı. Bu arada fotoğrafın altına yazılan, Dinçgör'ün Herzigova'dan daha güzel olduğu yorumları dikkat çekiciydi.

Dokuz yıllık ilişkilerini resmiyete döken çiftin düğününe, Monako Prensi II. Albert ve Roberto Cavalli'nin eşi Eva Cavalli gibi dünyaca ünlü isimler katıldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA