Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Resmen boşandılar

Yılmaz Erdoğan-Belçim Bilgin çiftiyle ilgili dedikodu gerçek oldu

10 Ağustos 2006'da evlenen, 24 Aralık 2009'da da oğulları Rodin'i kucaklarına alan Yılmaz Erdoğan- Belçim Bilgin çiftiyle ilgili dedikoduculara bayram ettirecek bir bilgi edindim! 2013 yılından beri boşanacaklarını iddia eden dedikoducuların dedikleri sonunda olmuş ve Yılmaz Erdoğan-Belçim Bilgin çifti resmen boşanmış. Haklarında çıkan boşanma dedikodularını her defasında yalanlayan Belçim Bilgin'e çok yakın bir isimden öğrendiğime göre çift, anlaşmalı olarak başvurdukları mahkemede tek celsede boşanmış.

ARALARINDA ANLAŞMIŞLAR
Belçim Bilgin, en son Ocak ayında verdiği bir röportajda, boşanma dedikodularıyla ilgili olarak "Bu dedikodulardan artık bıktım. Biz birbirini çok seven ve aralarında oldukça sağlam bir bağ olan bir çiftiz" diye cevap vermişti. Haziran ayında da çift, oğulları Rodin ile birlikte bir AVM'de basına poz vermiş ve bu da 'boşanma dedikodularına fotoğraflı cevap' olarak yorumlanmıştı. Artık o tarihten beri ne yaşandı ve aralarındaki sağlam bağ nasıl koptuysa, 10 yıllık evliliklerini dostça bitirmişler. Belçim Bilgin'in oğlu Rodin ile birlikte Londra'ya yerleşip yeni bir hayat kurması, biraz da bu boşanmadan dolayıymış. Yılmaz Erdoğan, yaşadığı Köyceğiz'den sık sık Londra'ya gidip oğlunu görecekmiş. Umarım bu karar ikisi için de hayırlı olur.

Yılmaz Erdoğan yaklaşık iki yıldır Köyceğiz'de köy hayatı yaşıyor, Belçim Bilgin de İstanbul- Köyceğiz arasında mekik dokuyordu. Şimdi Yılmaz Erdoğan, oğlunu görmek için Köyceğiz- Londra arasında mekik dokuyacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA