Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kanlı bıçaklı çift çocuk sahibi oldu!

16 yaşındaki lise öğrencisi Aleyna Tilki’nin, yasalara aykırı şekilde içkili bar ve kulüplerde sahneye çıkması tartışma konusu oldu. Aleyna kendini savundu ama hukukçular ve halk tepkili

8 Ocak 2014 tarihli gazetelerin neredeyse tamamının üçüncü sayfasına haber olan Zihni Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Turgut Güneri ve eşi Meltem Güneri ile ilgili bu kez müjdeli bir haberim var! O tarihte karakola giderek eşi Turgut Bey'in kendisini darp ettiğini, hakaret ve tehditlerine maruz kaldığını söyleyerek şikayetçi olan Meltem Hanım, önceki gün New York'ta nur topu gibi bir erkek evlat dünyaya getirip bir dönem kanlı bıçaklı olduğu eşi Turgut Bey'i baba yaptı. Geçen yıl Mart ayında eşi Betigül Güneri'yi kaybeden Zihni Holding Yönetim Kurulu Başkanı, ünlü işadamı Asaf Güneri'ye de ilk torun mutluluğunu yaşattı. O kötü günlerin üzerine sünger çekip şimdi de tam bir aile olan Güneri çiftinin mutlulukları umarım daim olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA