Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Heykeltıraş olacak

Baba mesleği reklamcılığı bırakıp sanat alanında kendine yeni bir iş edinen Nazlı Keçili, üç yıl önce çıktığı bu yolda hızlı adımlarla ilerliyor. Önce sanal galeri Artkolik'i kuran, ardından sanat dergisi çıkaran, devamında da Bebek'te bir galeri açan Nazlı Hanım, şimdi de sanat eğitimi ve sanat gezileri düzenliyor. Bu haftaki Şamdan Plus'a verdiği röportajdan öğrendiğime göre; iki çocuk annesi olan Nazlı Hanım, sadece işine değil kendisine de yatırım yapıyor. Heykele merak saran Nazlı Hanım, ders almaya başlamış. Hatta bu alanda ilerleyip bir heykel sergisi açmayı planlıyormuş. Vallahi bravo; çocukları ve bunca işi gücü arasında kendine de zaman ayırabiliyor

Şamdan Plus'taki röportajında 5 yaşından beri sanatın çeşitli dallarıyla ilgilendiğini söyleyen Nazlı Keçili, kızları Nazenin ve Sahara'nın da sanata meraklı olduğunu söylüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA