Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Şifre ile girilen kulübü kapattı

STFA'nın yönetim kurulu başkan yardımcısı Sezai Taşkent, dün 50 yaşına girdi. En büyük doğum günü hediyesini, 31 Mart'ta kızı Lila'yı kucağına veren Polonyalı sevgilisi Viviana Czapracka'dan alan Sezai Bey'in, cumartesi günü dillere destan bir kutlama yaptığını öğrendim. Sezai Bey, 50'nci doğum gününü, Londra'nın en popüler mekanlarından biri olan ve içeriye sadece şifre ile girilebilen Loulou's'ta kutlamış.

PRENS WILLIAM'IN KULÜBÜNÜ KAPATMIŞ
Son dört yıldır doğum günlerini kardeşleriyle birlikte yaptırdıkları 45 metrelik üç katlı ultra lüks Orient Star adlı yatlarında kutlayan Sezai Bey, bu kez Lila için adres değiştirmiş. Çünkü dünyanın dört bir yanında yaşayan arkadaşları, kızı Lila'yı da görmek istemiş. Sezai Bey de bu yüzden, doğum gününü Londra'da kutlamayı tercih etmiş.
Sezai Bey, doğum günü kutlaması için, Mayfair Sherperd's Market'te kocaman bir binada hizmet veren Loulou'sun bir bölümünü kapatmış. Düşes Kate Middleton, Prens William ve Harry gibi İngiltere kraliyet üyelerinin birçoğunun da gittiği bu kulübe, özel şifre ile giriliyor. Sezai Bey, doğum günü için Brezilya, Meksika, İspanya ve Amerika'nın farklı şehirlerinden gelen dostlarına şifreyi cumartesi sabahı SMS ile göndermiş. Sezai Taşkent'in bu özel kulüpteki özel doğum günü kutlaması sabaha kadar sürmüş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA