Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sessiz sedasız boşanmışlar

Hanımağa'nın küçük oğlunun evliliği kısa sürdü
Hanımağa lakaplı ünlü iş kadını Nadire İçkale, 18 Nisan 2015'te küçük oğlu Ömer'i başgöz etmişti. İçkale Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ömer İçkale ile JW Marriott Otel Satış Direktörü Ece Doğanoğlu, aylarca konuşulan dillere destan bir düğünle Ankara'da evlenmişti. Ancak üzülerek öğrendim ki; İçkale çifti, ikinci evlilik yıldönümlerini kutlayamadan iki ay önce sessiz sedasız boşanmış.

İÇKALE ÇOK ÜZÜLMÜŞ
Düğünden önce, müstakbel gelini için Ankara'daki otellerinde Ankara ve İstanbul sosyetesinden pek çok ismin katıldığı bir kına gecesi düzenleyen Nadire Hanım'ın, bu boşanmaya çiftten daha çok üzüldüğünü duydum.
Üstelik ortada kavga-gürültü de yok; çift anlaşmalı olarak medeni bir şekilde boşanmış.
Nikah cüzdanını Özcan Sabancı'nın verdiği çiftin düğününde, nikah şahidi Abdülkadir Aksu, çifte evliliklerinin daim olması için '3S' kuralını hatırlatmıştı. Aksu, "Sevgi, saygı ve sadakat... Bunları hiçbir zaman hayatınızdan eksik etmeyin" demişti.
3S'den hangisi eksikti bilmiyorum ama inşallah ikisi için de hayırlı olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA