Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Cannes’da paha biçilemez bir deneyim

Sinema dünyasının yıldızlarını bir araya getiren 70'inci Cannes Film Festivali'ni yerinde takip ettim. Akbank'ın kredi kartı Wings'in davetlisi olarak gittiğim Cannes'da, festivalin iddialı filmlerinden 'Good Time'ın galasına da katıldım. Filmin yönetmeni ve oyuncularıyla birlikte kırmızı halıdan geçip filmi izledim. Bu ayrıcalığı yaşayan Türkiye'den bir talihli de vardı. Wings'in Mastercard ile düzenlediği kampanya ile, Wings kartını aktif olarak kullananlar arasından seçilen Begüm Yurttaş, Cannes Film Festivali'ne gitmeye hak kazandı. Arkadaşı Burcu Akel'i de beraberinde Cannes'a getiren ve rüya gibi bir deneyim yaşayan Begüm Yurttaş'ın sevinci görülmeye değerdi doğrusu.




Wings talihlileri Begüm Yurttaş ve Burcu Akel ile, yönetmenliğini Josh ve Benny Safdie kardeşlerin yaptığı 'Good Time' adlı filmin galasına katıldık. 'Alacakaranlık' film serisiyle ünlenen İngiliz oyuncu Robert Pattinson, kırmızı halıda en çok ilgi gören isim oldu.

Akbank Ödeme Sistemleri Bölüm Başkanı Yeşim Aktaş ve Akbank Basın İlişkileri ve İç İletişim Müdürü Nazlı Candan, Cannes' da bize eşlik etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA