Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ex aşkı Lara Surol ile yeniden aşk yaşıyor

Hakan Sabancı kürkçü dükkanına geri döndü!
Aslışah Alkoçlar ile evlilik yolundaki ilişkisi bittikten sonra adı pek çok güzelle anılan genç işadamı Hakan Sabancı, meğer kürkçü dükkanına geri dönmüş!
Hakan Sabancı'nın kürkçü dükkanı, tabii ki bir süredir Kerem Tunçeri ile flört eden Aslışah Alkoçlar değil. İlk göz ağrılarından biri olan Lara Surol... Evet, yanlış okumadınız... Sosyetenin gözde bekarlarından Hakan Sabancı, iki yıl önce kısa bir süre flört ettiği, kendisinden altı yaş büyük olan, bir çocuk annesi eski manken Lara Surol ile aşk yaşıyor.

AİLESİNİ YİNE KIZDIRCAK!
Ex aşıkların yaklaşık bir ay önce tekrar flört etmeye başladığını, her ikisinin de mutluluktan ayaklarının yere basmadığını duydum. Hakan Sabancı, perşembe günü yakın bir arkadaşının düğünü için Bodrum'a gitmiş. Beraberinde sevgilisi Lara Surol'u da götürmüş.
Bodrum'da tatil yapan bir arkadaşım, çifti sarmaş dolaş gördüğünü söyledi.
Hakan Sabancı'nın teknesinde kalan aşıklar, ayrı kaldıkları günlerin acısını çıkarıyormuş. Ne diyelim, Allah mesut etsin. Yalnız Hakan Sabancı'nın Lura Surol ile ilişkisi, iki yıl önce annesi ve babası Arzu-Ömer Sabancı çiftinden veto yemişti. Bakalım anne-babanın ikinci raunttaki tutumları ne olacak...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA