Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Phuket düşkünü elitlere müjde

Dünyaca ünlü tatil adası Phuket'i komşu kapısı haline getiren elitlerimize müjde! Phuket'te evi olan veya sık sık oraya tatile giden elitlerimizin Phuket yolculuğu artık çok rahat ve kısa sürecek. Çünkü Türk Hava Yolları (THY), Phuket'e direkt uçuşlara başladı. 17 Temmuz'da ilk seferini yapan ve benim de katıldığım İstanbul-Phuket seferleri, haftada dört gün karşılıklı olarak gerçekleştiriliyor.

ÜNLÜLERİN EVLERİ VAR
İstanbul'un elitlerinin Phuket sevdası her geçen yıl artıyor. Bu ilgi sadece tatilden ibaret de değil; Selma Türkeş, Manolya Onur ve Semiramis Pekkan gibi birçok ünlünün Phuket'te evi var. Phuket'teki 'ev'li ünlülerimiz yılın büyük kısmını orada geçiriyor. Celal-Şebnem Çapa, Ender Mermerci-Herman van Alkamede gibi ünlülerimiz de neredeyse her yıl Phuket'e tatile gidiyor. Bayram, sömestir, yılbaşı gibi özel günlerde tatillerini Phuket'te geçiren elitlerimizin sayısı hiç de az değil. THY'nin direkt seferleri sayesinde Phuket, Türkler için ikinci bir Miami haline gelirse hiç şaşmam...


THY'nin Phuket'e gerçekleştirdiği ilk seferine ben de katıldım. Adadaki Tiger Kingdom'da benim yaptığım gibi büyük ya da yavru kaplanları sevebilir, fillerle safari yapabilirsiniz. Adada, deniz, kum ve güneş sevdalıları için de pek çok alternatif mevcut.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA