Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Oğlu evlenecek ama o göremeyecek

Gol kralı Tanju Çolak'a Amerikalı gelin geliyor

Türk futbol tarihinin 335 gol ile gelmiş geçmiş en golcü futbolcusu olan Tanju Çolak, kayınpeder olmaya hazırlanıyor. Çolak'a bu mutluluğu yaşatacak kişi, oğlu Anıl Çolak... Anıl'ın müstakbel eşi ise, 2015'te değişim programıyla Yeditepe Üniversitesi'ne hukuk öğrenimi görmeye gelen Amerikalı Emily Wolfford.
Anıl ile Emily, ortak arkadaşlarının kutlama yemeğinde tanışmış ama Emily ertesi gün ülkesine dönmüş.
Bir ay sonra Anıl, Emily'nin peşinden New York'a gitmiş ve ikili bir daha ayrılmamış. Anıl, Emily'nin doğum gününde, Ekim 2016'da Georgetown'da ona evlenme teklif etmiş. Aşıklar, 17 Eylül'de Amerika Maryland'deki Ceresville Mansion'da vuslata erecek.

DÜĞÜN KIZ TARAFINDA OLACAK
Aşıkların düğünü, Amerikan geleneklerine uygun olarak gerçekleştirilecek. Müstakbel damat Anıl Çolak'ın Best Man'i kız kardeşi Melis Çolak, sağdıçları da Deniz Can Abdik, Tarek Sohabani ve Görmek Doğan olacak. Ancak baba Tanju Çolak, oğlunun bu mutlu gününe şahitlik edemeyecek! Çünkü Çolak, geçtiğimiz Haziran ayında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, çek-senet mafyasına yönelik soruşturmasında gözaltına alınmış ve hakkında yurt dışına çıkış yasağı kararı verilip dört gün sonra serbest bırakılmıştı.
Belki Anıl; Türkiye'de, Türk adetlerine göre bir düğün daha yapar da, babası oğlunun mürüvvetini görmüş olur.

GELİN AVUKAT
Müstakbel gelin Emily, American Universtiy Washington Collage of Law'da bu yıl doktorasını bitirmiş, engelli hakları üzerine uzmanlığını yapan bir avukat. Yeditepe Üniversitesi'nde sinema- TV bölümünden mezun olan Anıl Çolak ise, bir yıl New York Film Academy'de dijital film üzerine, bir yıl da Kaliforniya Üniversitesi'nde eğlence sektörü üzerine eğitim almış. Anıl'ın kısa bir oyunculuk deneyimi de olmuş. Şu an ise Türk Telekom uluslararası şirketinde kurumsal iletişim uzmanı olarak çalışıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA