Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Çölden çıkıp medeniyete gittiler

Kasım Garipoğlu; Aslışah Alkoçlar için, Alkoçlar'ın da yakın arkadaşı olan yedi yıllık sevgilisi Leyla Koray'dan ayrılmıştı. Ancak iki ay sonra Aslışah Alkoçlar'dan ayrılıp kürkçü dükkanına geri dönmüştü! Garipoğlu, gönlünü almak için Koray'ı Amerika Nevada'daki Black Rock Çölü'nde yapılan Burning Man festivaline götürmüştü. Duydum ki, Burning Man tatili aşıkları kesmemiş! Aşıklar, çöldeki medeniyetten uzak tatilden sonra bir de modern bir şehirde tatil yapmak istemiş. Oralara kadar gitmişken medeni tatil için de New York'u seçmişler.

ÖNCE BAVULLARINI YENİLEMİŞLER
Çöldeki şartlara ve festivale uygun bavul hazırladıkları için Kasım Garipoğlu ile Leyla Koray'ın ilk işi alışveriş yapmak olmuş. Ünlü markaların mağazalarından medeniyete uygun kıyafetler satın almışlar. Ondan sonra da New York'un altını üstüne getirmeye başlamışlar. Aşıkların New York tatili yaklaşık 10 gün sürecekmiş. Anlayacağınız bu barışma için ciddi bir bütçe ayıran Kasım Garipoğlu'na kısa süreli ayrılık bayağı pahalıya mal olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA