Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Bu kez taklit etmedi çaldı

2003 yılında; 23 yaşındayken, neredeyse babası yaşındaki iş adamı Nurettin Hasman (45) ile yaşadığı aşkla tanıdığımız Eda Taşpınar, kendi tasarladığını söylediği iddialı kıyafetleriyle hemcinslerini kıskançlıktan çatlatıyordu. Ancak Taşpınar'ın bombası birkaç yıl sonra patlamış, giydiği kıyafetlerin kendi tasarımı değil çakma olduğu anlaşılmıştı. Hatta Taşpınar'ın, kıyafetler gibi verdiği pozlarda da ünlü isimleri taklit ettiği ortaya çıkmıştı! Dünyaca ünlü markaları birebir kopyalayan Taşpınar, bombası patladıktan sonra bu huyundan vazgeçmiş gibi görünüyordu. Ama atalarımız, 'Huylu huyundan vazgeçmez' diye boşuna söylememiş!

BİR İŞ KADININA YAKIŞMIYOR
Gece vakti denize giren dört kadının bulunduğu bir fotoğrafı Instagram sayfasından paylaşan ve diğer üç kadını da arkadaşı olarak etiketleyen Eda Taşpınar, bu kez kopyalamanın da ötesine geçip direkt çalmış!!!
Çoğumuz balık hafızalı olduğu için 2007 yılında kopyacı olduğu ortaya çıkan Eda Taşpınar'ın bu özelliğini herkes unutmuştu. Hadi o zaman genç ve cahildi diyelim! Ee, şimdi 37 yaşında ve üstelik bir iş kadını. Kendi adını taşıyan markasıyla güneş yağından at kılı fırçasına, duş jelinden yüz koruyucusuna kadar onlarca ürünü piyasada satılıyor. Bir iş kadının böyle yollara başvurması, 'Acaba ürünleri de mi çakma?' diye akıllarda soru işareti bırakmaz mı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA