Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Mutluluğu eski arkadaşında buldu

Eski Türkiye güzeli Sinem Güven, 11 yıllık eşi Murat Ersönmez'den boşandıktan sonra mutluluğu, o dönem Doğuş Holding İcra Kurulu Üyesi olan Semih Yalman'da bulmuştu.
Ancak 2015 yılı sonunda flört etmeye başlayan, ortak iş de kuran çiftin mutluluğu, bu yılın başında bitmişti. Ayrılığın ardından gönül kapılarını herkese kapayan Sinem Güven'in yine mutluluktan ayaklarının yerden kesildiğini duydum!
Güven'in gönül kapısı araladığı kişi de tanıdık bir isim: bir dönemin hızlılarından, AFM Sinemaları'nın eski veliahdı Berent Akdemir...

ARKADAŞlıkL ARI ESKİYE DAYANIYOR
Gençlik yıllarından Demet Şener ve Maral Büyüksaraç gibi birçok popüler isimle flört eden Berent Akdemir, 24 yaşında İsveçli sevgilisi Tove Kristina Johansen ile evlenip bu hızlı hayattan elini ayağını çekmişti.
Meğer bir süre önce o da sessiz sedasız dullar kervanına katılmış.
Arayı çok açmadan o eski hızlı günlerine geri dönen Akdemir, arkadaşlıkları çok eski yıllara dayandığını bildiğim Sinem Güven ile yeni bir aşka yelken açmış.
İlişkilerinin henüz başlarında olan aşıklar, hafta sonu Çeşme'deydi.
Sinem Güven, Alaçatı Big Fish Turnuvası'na katılan sevgilisi Berent Akdemir'i desteklemeye Çeşme'ye gelmişti. Umarım çok mutlu olurlar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA