Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

RaIsa&Vanessa’nın defilesine çıkacak

Güzide Duran Aksoy podyumlara geri dönüyor
Genç yaşlarına rağmen moda dünyasında fırtınalar estiren tek yumurta ikizi Raisa&Vanessa Sason Kardeşler, yine görkemli bir şova imza atmaya hazırlanıyor.
Yeni dönem Osmanlı mimarisinin estetiği ve alan derinliğinden ilham alan Raisa&Vanessa, zamansız zarafetin hikayesini anlatan 2018 ilkbahar/yaz koleksiyonunu, pazar günü Sultanahmet Four Seasons'ta tanıtacak. Sason Kardeşler'in sürprizi ise, yıllardır podyumlardan uzak olan 1996 Best Model of Turkey birincisi, iki çocuk annesi Güzide Duran Aksoy.

PEKKAN'DAN SONRA İKİNCİ OLACAK
Defilelerinde Türk model veya ünlü kullanmayan, bu kurallarını sadece Ajda Pekkan ile bozan kardeşler, Güzide Duran Aksoy ile kurallarını bir kez daha bozacak. Adnan Aksoy ile evlendikten sonra bir dönem fırtına gibi estiği podyumlara veda edip emekliye ayrılan Güzide Duran, Sason Kardeşler'i arayıp podyuma çıkmak istediğini söyleyince, onlar da kabul etmiş. Beş yıl ara verdiği podyumlara ilk kez Özgür Masur'un 2013'teki defilesiyle dönen 36 yaşındaki Aksoy, 4.5 yıl sonra tekrar podyumda yürüyecek. Aksoy'un yine tüm bakışları üzerine toplayacağından şüphem yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA